Kaptafels kopen is wellicht één van de eerste zaken welke u zult doen wanneer u een kapsalon gaat inrichten. Op het ogenblik dat u op zoek gaat naar een geschikte kaptafel voor in uw kapperszaak zult u kunnen vaststellen dat er op de markt een behoorlijk aantal verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Wat zijn nu echter de beste kaptafels? Dat is voor iedereen verschillend. Wilt u bijvoorbeeld graag kaptafels kopen welke beschikken over een klassieke of toch eerder over een moderne uitstraling? En wat bovendien te denken van de aanwezigheid van eventuele opbergruimte? In ieder geval, wilt u kaptafels kopen en wilt u daarbij helemaal niets aan het toeval overlaten? Hou dan zeker rekening met de onderstaande informatie!

    1. Kaptafels kopen met of zonder spiegel?

In eerste instantie zult u zich de vraag willen stellen met betrekking tot het feit of u er nu voor moet kiezen om kaptafels te kopen met of zonder spiegel. Het lijkt een voor de hand liggende keuze om te kiezen voor kaptafels die zijn voorzien van een spiegel, maar in de praktijk is dit lang niet altijd een vereiste. Wat namelijk wanneer de kaptafels tegen een muur of wand worden geplaatst waar reeds een spiegel aan bevestigd is? In dat geval spreekt het voor zich dat u niet nog eens over een extra spiegel dient te beschikken. Het mag dan ook duidelijk zijn, bij kaptafels kopen moet u steeds de afweging maken of u wel of niet nog nood heeft aan een spiegel. Is dat niet het geval? Dan kunt u meteen een mooie besparing realiseren. 

    1. Dienen uw kaptafels voorzien te zijn van opbergruimte of niet?

Bij kaptafels kopen moet er uiteraard ook altijd worden nagedacht over het al dan niet aanwezig moeten zijn van een bepaalde hoeveelheid aan opbergruimte. Ook dit is sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Het is namelijk zo dat er lang niet in elk kapsalon nood is aan opbergruimte in de kaptafels, integendeel. Mogelijks heeft u nog een andere kast staan waar u alle spullen in kunt opbergen of heeft u bijvoorbeeld een verplaatsbaar karretje voor handen. Dit gezegd zijnde is het wel vaak handig wanneer er in een kaptafel toch op z’n minst één lade is terug te vinden om enkele spullen in te stoppen. In ieder geval, bepaal voor uzelf bij nieuwe kaptafels kopen altijd of deze nu al dan niet moeten beschikken over een bepaalde opbergruimte. Let wel, de aanwezigheid van één of meerdere lades in uw kaptafels zal uiteraard ook een zekere invloed hebben op de uitstraling van de kaptafels. 

    1. Wat met de uitstraling van de kaptafels?

Tot slot is er natuurlijk ook nog het design waar uw kaptafels over dienen te beschikken. Op dit vlak kunt u in principe twee keuzes maken. In eerste instantie kunt u bijvoorbeeld kaptafels kopen welke perfect aansluiten bij de stijl van het interieur van uw kapperszaak. Een andere optie is dan weer om kaptafels te kopen die er net op vlak van design tussenuit springen. Klassiek ogende kaptafels in een verder modern interieur? Het creëert absoluut een speciaal effect waar ook uw klanten ongetwijfeld wel voor gewonnen zullen zijn. 

Op Inline.nl kunt u kiezen uit een ruim assortiment kaptafels met bergruimte.