Een tiny house hoeft zeker niet altijd een schattige uitstraling te hebben. Met een gietvloer krijgt jouw tiny house een stoere industriële look! Benieuwd naar wat de voordelen van een gietvloer zijn? Lees dan snel verder. 

Trendy

Gietvloeren worden voornamelijk toegepast in de industrie, denk aan magazijnen, garages en fabrieken. Een gietvloer geeft een stoere industriële look aan iedere ruimte. Mede om die reden is een gietvloer daarom dé trend van dit moment. Vaak wordt de kleur grijs gecombineerd met hout en zwarte metalen details. Echter is het tegenwoordig ook mogelijk om voor andere kleurtjes te kiezen. Gietvloeren zijn namelijk te krijgen in enorm veel verschillende RAL-kleuren. Op die manier is er altijd wel een gietvloer die bij jouw wensen past. 

Onderhoudsvriendelijk

Een gietvloer is ontzettend onderhoudsvriendelijk aangezien de vloer geen naden heeft. Vuil en vocht kunnen niet in kiertjes blijven zitten. Met een stofzuiger kan je met gemak het stof verwijderen en met een natte doek verdwijnen vlekken als sneeuw voor de zon. Een andere fijne bijkomstigheid is dat een gietvloer is vloeistofdicht en slijtvast. Dit maakt dat een gietvloer een van de meest onderhoudsvriendelijke opties is. 

Wat is Epoxy?

Epoxy is wel tweemaal zo sterk als beton en daarom zeer geschikt als ondergrond. Expoxy is een kunststof die door een chemische reactie van vloeistof naar een vaste stof verandert. Overweeg je een gietvloer dan is een epoxy vloer leggen een van de meest budgetvriendelijke en kwalitatieve opties. Kijk op epoxywinkel.be voor meer informatie en inspiratie voor een epoxy gietvloer.