Ben je in het bezit van je eigen tiny house? Gefeliciteerd! In de meeste gevallen is er nog wel wat werk nodig voordat je helemaal tevreden bent, een eenvoudige manier om een unieke vloer in je eigen tij niethouse te creëren is het aanbrengen van een gietvloer. Dit type doorgaans erg lang mee en is bovendien eenvoudig schoon te houden. Gietvloer in huis te halen? Ontdek dan de tips in dit artikel aangeleverd door Coatingvloer.

Gemakkelijk schoon te houden

Een van de meest genoemde voordelen van het gieten van een vloer is dat deze methode zorgt voor een naadloze ondergrond. Dat betekent dat de gietvloer geen voegen of randen bevat. De naadloze uitvoering van dit type vloeren zorgt ervoor dat het zeer hygiënische ondergrond is en gemakkelijk te onderhouden. Vuil kan zich samen namelijk niet gaan nestelen op de vloer en ook vloeistoffen kunnen niet door de vloer heen dringen. Zeker als u op zoek ben naar een hygiënische vloer voor in de keuken of sanitaire ruimtes is het daarom een uitstekende oplossing.

Een lange levensduur

Als je een huis koopt of een huis laat bouwen dan ben je waarschijnlijk van plan om daar voor een langere tijd te gaan wonen. Het is dan verstandig om ook een vloer te kiezen die een lange tijd kan meegaan. Zodat je niet over een aantal jaar weer opnieuw een nieuwe vloer hoeft te kiezen. Dat is een van de redenen waarom mensen kiezen voor een gegoten vloer. Dit type ondergrond is erg stevig en bijna niet kapot te krijgen. In de meest gunstige gevallen kan een gegoten vloer wel een heel leven lang meegaan.

Verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur

Gietvloeren zijn een uitstekende keuze voor een modern interieur. Praktisch en veelzijdig, warm en zacht aan de voeten en verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Gietvloeren kunt u ook combineren met vloerverwarming maar het geheel moet wel worden gelegd door een vakman, die u ook een garantie zal geven. Gietvloeren zijn een zeer gespecialiseerd product en kunnen echt alleen door een ervaren vakman worden gelegd.