We willen altijd maar meer, meer en nog eens meer. Maar waarom eigenlijk? We werken zo hard om onze woningen, auto’s en andere bezittingen te kunnen financieren en onderhouden. Maar werken voor leuke dingen? Daar hebben we dan vaak geen geld voor. Wil je verhuizen binnen of naar Amsterdam en wil je daar advies voor hebben? Dan hebben wij de tip: een financieel adviseur Amsterdam

 

De kracht van een goede financieel adviseur

Je hebt een financieel adviseur en een financieel adviseur. Iedere adviseur kan zeggen dat je die auto moet kopen als je daar geld voor hebt. Maar enkel een handvol financieel adviseurs zegt dat je dat juist niet moet doen. Want nu die auto kopen past niet bij de doelen die je voor later hebt. Je wil namelijk eerder met pensioen, je kind(eren) laten studeren, verhuizen naar het dorp waar je geboren bent of je grote droom als ondernemer achterna. 

 

Jij bent toe aan financiële rust. Veel mensen gunnen dat zichzelf niet. Zij gaan liever voor plezier nu en kopen die auto, die mooie jas, dat ene paar schoenen of die nieuwe bank. Maar jij bent slim genoeg en wil gaan voor langdurig geluk en het najagen van je dromen. Het stellen van die dromen kun je goed zelf. Maar een plan opzetten om die dromen te kunnen bereiken, daar kun je mogelijk wel wat hulp bij gebruiken. 

 

Financieel je zaakjes goed op orde dankzij persoonlijk advies

De financieel adviseurs van Excellent Finance weten hoe het spelletje werkt. Je ontvangt elke maand je loon, je kijkt wat je kunt uitgeven, hoe hoog je vaste lasten zijn en aan het eind van de maand kun je het overgebleven bedrag sparen. Als er al iets over is gebleven, tenminste. 

 

Samen met een gecertificeerd adviseur is het goed om te kijken naar je vaste lasten. Waar kan op bespaard worden? En hoe kunnen we samen je variabele kosten en “zakgeld” bijhouden, zodat ook jij weet waar alle euro’s waar je hard voor werkt naartoe gaan. Inzicht in je financiële situatie is de sleutel tot succes. Zowel op gebied van financiën als op gebied van geluk. Voor nu en voor straks.