Een woning gaan verkopen is een spannende tijd en er komt heel wat bij kijken. Je kan er daarom voor kiezen om de woning door een makelaar te laten verkopen. Maar het nadeel daaraan is natuurlijk dat je wel een klein percentage moet afgeven aan hen wanneer het huis effectief door hem verkocht wordt. Hoewel dit natuurlijk maar een relatief klein bedrag is, wil je toch zoveel mogelijk voor jezelf kunnen houden. Daarvoor bestaat de ideale oplossing, je verkoopt je huis online zonder makelaar maar toch met de nodige ondersteuning! 

Bespaar geld door te verkopen zonder makelaar 

Een van de redenen waarom dit soort van verkopen is gestart, is om de verkopers heel wat geld te doen besparen. Wanneer je bij viameezz.nl je huis online verkoopt, betaal je een vaste kost van 495 euro en dat is het. Wanneer je echter via een makelaar je huis verkoopt, ben je al gauw een paar duizenden euro’s kwijt wanneer huis effectief door hen verkocht wordt. Op die manier bespaar je dus gemakkelijk een paar duizend euro! 

Hoe werkt het? 

Zelf je huis verkopen in Tilburg, hoe werkt dat nu juist? Wel, dat gaat allemaal heel gemakkelijk met viameezz.nl! Je geeft via dit platform eenvoudig aan wat je wensen en verwachtingen zijn. Je krijgt een online verkoopomgeving waar je alles zelf zal gaan regelen. Bestel je effectief een pakket bij hen, dan kan je die online omgeving uitbreiden met specificaties en foto’s van het huis. Vanaf dat moment gaat het huis effectief in verkoop op sociale media en op Funda. Je maakt via jouw omgeving online zelf afspraken voor bezichtigingen en die regel je ook helemaal zelf. Wanneer er uiteindelijk geboden wordt op jouw huis, is het huis verkocht en wordt er een verkoopovereenkomst opgesteld! 

Ondersteuning op elk moment 

Een huis verkopen zonder makelaar, het klinkt heel gek en misschien zelfs wat beangstigend. Maar daar hoef je bij viameezz.nl geen schrik voor te hebben daar ze je op elk moment van de nodige ondersteuning voorzien. Je kan zelf ook kiezen hoever je wilt dat de ondersteuning gaat en hoeveel je zelf wil regelen. Heb je problemen of vragen, contacteer hen dan op elk moment en zij staan voor je klaar! Kortom, het is dus je huis verkopen zonder zorgen!