Wanneer je je tuin gaat opknappen heb je vaak te maken met veel zand en andere zware materialen. Iedere keer met een kruiwagen vol zand heen en weer lopen kost ontzettend veel tijd en energie. Met een kiepaanhangwagen van HAPERT kun je in één keer een grote lading zand of grindstenen vervoeren. Door de kiepfunctie van de aanhangwagen kun je gemakkelijk de grote hoeveelheid zand uit de aanhangwagen laden zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Dit type aanhangwagen kan door middel van hydraulisch systeem worden gekanteld. Hierbij heb je de keuze uit een zijwaartse kanteling of een achterwaartse kanteling. Op die manier kun je gemakkelijk grote hoeveelheden zand of andere materialen vervoeren en lossen zonder dat dit jou enige lichamelijke inspanning kost. 

Een fijne toevoeging voor hoveniers

Hoveniers kunnen veel baat hebben bij een kiepaanhangwagen. Hiermee word je lichamelijk minder belast en kun je veel tijd besparen. Doordat de kiepaanhangwagen zelf kan kantelen kan de lading eenvoudig uit de aanhangwagen glijden op de juiste locatie. Als hovenier heb je vaak te maken met zware objecten. Daarom is de kiepaanhangwagen een goede toevoeging. Doordat je de keuze hebt tussen een zijwaartse of een achterwaartse kiep ben je flexibel in het lossen van de lading op iedere plek. Afhankelijk van het soort aanhangwagen dat je kiest kun je een lading van zo’n 3500 kilogram vervoeren. Op die manier kun je alle benodigde gereedschappen vervoeren maar ook andere ladingen die nodig zijn voor het werk als hovenier. 

Een kiepaanhangwagen voor al het zware werk

Voor het zware werk zoals het vervoeren van graafmachines kun je kiezen voor een kantelbare aanhangwagen die geschikt is voor het zwaardere werk. Hiermee heb je zowel als hovenier als iedereen die in de tuin aan het werk gaat, alles bij de hand om aan de slag te gaan. Ook los materiaal zoals grindstenen of zand kan gemakkelijk worden vervoerd en worden gelost met een kiepaanhangwagen. Wanneer je vaak in de tuin aan de slag gaat kan het interessant zijn om een aanhangwagen aan te schaffen. Heb je de aanhangwagen maar een enkele keer nodig, dan kan is het verstandig om een aanhangwagen te huren. Hierbij ben je wel afhankelijk van bepaalde tijden en hoge kosten. Kijk dus hoe vaak en waarvoor je de aanhanger nodig hebt om te bepalen of de aanschaf interessanter is dan het huren van een aanhanger.