We hebben het waarschijnlijk bijna allemaal wel eens meegemaakt. Je trekt in de ochtend in alle haast de voordeur achter je dicht, om er aan het eind van de dag achter te komen dat de huissleutels nog binnen liggen. Je kunt dan natuurlijk zelf proberen binnen te komen door een openstaand raam, of misschien heb je familie in de buurt wonen die een reservesleutel hebben liggen. Maar wat als dat niet zo is? Dan is het tijd om de slotenmaker in te schakelen.

Slotenmaker in elke regio

Ben je op zoek naar een slotenmaker in Brussel? Neem dan snel contact op. Deze slotenmaker is de goedkoopste uit de regio en is met spoed binnen 30 minuten bij je, zodat je niet te lang buiten hoeft te staan. Daarnaast is hij er niet all

sleutels

een voor particulieren, maar ook voor makelaars, woningbouwverenigingen en de politie. Je kunt hem altijd bereiken, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook op feestdagen en in het weekend dus! De slotenmaker is overigens niet alleen in Brussel werkzaam, maar in elke regio van België.

Andere werkzaamheden

Een slotenmaker is er echter niet alleen voor je wanneer jij je huissleutels bent vergeten. Het kan ook maar zo zijn dat je sleutel in het slot is afgebroken of doordat het slot kapot is en je hierdoor de deur niet meer open krijgt. Het zijn allemaal vervelende situatie waar je graag zo snel mogelijk mee geholpen wilt worden. Maar een slotenmaker kan je ook helpen bij het openen van kluizen, het plaatsen, uitboren of repareren van een elektrisch slot of je van hulp voorzien na een inbraak. 

slot

Contact opnemen

Wil je een offerte aanvragen dan kun je dit doen via het offerteformulier dat te vinden is op de website. Wil je liever een e-mail sturen of telefonisch contact hebben, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Is er spoed? Dan vind je op de website een speciaal telefoonnummer die je kunt bellen. Via de telefooncentrale wordt je dan doorverwezen naar de juiste regio, zodat er binnen 30 minuten iemand bij je aanwezig is om je te helpen.