Tuinbank met rugleuning, een populair meubelstuk voor uw buitenruimte. Waar sommigen de voorkeur geven aan hun tuinstoel aan de tuintafel, gaan anderen het liefst op de bank zitten. Een rugleuning zorgt voor heel bijzonder zitcomfort, doordat je nog meer ontspannen kunt zitten als je achterover en heen en weer kunt leunen. Wie vreest dat er bij het kopen van een nieuwe bank minder keuze is voor buiten dan voor binnen, heeft het mis. Tegenwoordig heb je een hele mooie, grote selectie meubelen die niet gevoelig zijn voor het weer. Hoe vind je het perfecte model voor jou uit de schaal van mogelijkheden?

Onze tip: blader op uw gemak door het assortiment van AVH-Outdoor en laat u inspireren. Vrijwel alle banken – met uitzondering van houten banken – zijn qua framekleur te configureren naar uw eisen en wensen. Kies je favoriete kleur en bepaal vervolgens of je een zit- of rugkussen nodig hebt – en natuurlijk in welke kleur. Sierkussens mogen ook niet ontbreken om ontspannen te zitten. En vergeet de juiste beschermhoes niet. Hiermee houd je je mooie nieuwe meubelstuk bijzonder lang goed. Heeft u verzorgingstips nodig voor uw nieuwe bank? Let op de artikelbeschrijving van AVH-outdoor – in dit gedeelte van onze winkel vindt u bijna altijd waardevolle tips voor materiaalonderhoud.

Leun, voel u goed en maak het uzelf gemakkelijk!

Ongeacht hoeveel ruimte u heeft op uw balkon, terras of in de tuin en voor hoeveel gasten de bank geschikt moet zijn, zorg altijd voor de hoogste kwaliteit en het grootst mogelijke comfort. Want alleen als het echt lekker knus is, kun je zoveel mogelijk genieten van je nieuwe tuinbank. Leun er gewoon tegenaan en laat gezichten stralen! Daar helpen we je graag bij. Een bijzonder leuke functie die we aanbevelen, is een hoge rugleuning. Als het om het materiaal gaat, kun je het beste teak, kunststof gaas, polyurethaan of gecoat aluminium gebruiken. Wat je ook leuk vindt – met al deze materialen weet je zeker dat de weersbestendigheid die je buiten nodig hebt, aanwezig is.