De trap: we lopen er met z’n allen honderden keren over heen. Wist je dat de trap een stuk sneller slijt dan de rest van het huis? Als je trap versleten is of niet meer bij de rest van de woning past, is een traprenovatie een goede keuze. Je kiest zelf hoe je nieuwe trap eruit moet zien en welk materiaal er gebruikt wordt. Binnen een dag heb je een gehele nieuwe trap met de juiste look en feel. 

Een veilige trap 

Ga je binnenkort verhuizen? Of misschien ben je net verhuisd en ben je erachter gekomen dat de trap erg beschadigd is. In oude woningen komt het vaak voor dat de trap is versleten. Als een trap zodanig beschadigd is, is deze niet meer veilig voor de omgeving. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en het is wel zo fijn voor jou en je kids dat je veilig naar boven en beneden kunt. Een traprenovatie is in dit geval de juiste keuze. Door het plaatsen van overzettreden in een materiaal naar keuze wordt de trap een stuk veiliger en hoef je niet meer bang te zijn voor ongelukken. 

Je eigen stijl

Naast een beschadigde trap kun je een trap laten renoveren als deze simpelweg niet bij jouw interieurstijl past. De trap wordt vaak vergeten in huis en dit vinden wij erg jammer.  Je kunt deze namelijk heel goed bij het interieur betrekken door de juiste bekleding te kiezen. Houd je van strak en modern? Dan past een trap met betonlook misschien wel bij jou. Ben je meer fan van de landelijke stijl? Dan zou je voor klassieke trapbekleding als hout of houtlook kunnen kiezen. Je bepaalt helemaal zelf wat voor materiaal je op de trap wilt liggen. Zo kies je zelf een trapstijl die goed bij jou en het interieur past. 

Een traprenovatie door TopTrap

Lijkt het je wel wat, zo’n traprenovatie? TopTrap kan de renovatie snel en vakkundig uitvoeren. Er werken namelijk alleen professionele monteurs met verstand van zaken. Je trap is in goede handen en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele foutjes. Als een van de weinige traprenovatiespecialisten heeft TopTrap een showroom waar je verschillende trappen kunt bekijken. Elke trap is custom made, dit betekent dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe de trap eruit komt te zien. Wil je graag een bepaalde print in je trap? Of heb je een speciale wens? Niks is te gek voor TopTrap.