Als we niet op vakantie kunnen, dan willen we de vakantie toch op zijn minst naar onze eigen tuin kunnen brengen. En hoe kan dat beter dan met kunstplanten en kunstpalmen voor buiten? Dan nog een opblaasbaar zwembadje erbij en we wanen ons allemaal in een luxe resort in Spanje aan het zwembad! Ben je overtuigd? Ga dan vlug naar leopoldflora.com en haal een kunstpalm voor buiten in huis! 

Kunstplanten voor buiten: geen verschil met echte planten 

Kunstplanten voor buiten, tegenwoordig worden ze steeds populairder. Een van de voornaamste redenen daarvoor zijn dat ze heel erg duurzaam zijn en dat je geen verschil ziet met echte planten. Waarom zou je dan alle moeite en tijd steken in echte planten als je met kunstplanten geen werk hebt? Toch zeker wanneer je geen groene vingers hebt, zijn kunstplanten buiten een geweldig alternatief. Ze zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden waardoor je ze zowel in de winter als in de zomer gewoon buiten kan laten staan.

Verschillende soorten kunstplanten voor buiten 

Je zou misschien verwachten dat je veel minder keuze hebt als het op kunstplanten voor buiten aankomt dan bij echte planten. Maar dat is zeker en vast niet het geval. Op leopoldflora.com heb je een ruime keuze aan kunstplanten voor buiten. Denk maar aan bamboe, coniferen, laurier, lavendel, varens en klimop. Voor wie zelfs een mooie scheiding wil met zijn buren in de tuin, maar er geen werk wil insteken, zijn er zelfs kunsthagen. Keuze genoeg dus en je hebt bij elke keuze die je maakt geen werk en onderhoud, handig toch? 

Kunstpalm voor buiten voor een echt zomergevoel 

Het is algemeen geweten, palmbomen geven je dat echte zomer- en vakantiegevoel. Waarom zou je als je niet op vakantie kan gaan, dan niet de zomer en de vakantie naar eigen tuin halen? Dit kan ideaal dankzij de kunstpalmen voor buiten. Ze zien eruit als echte palmbomen, zijn UV bestendig en kunnen alle weertemperaturen aan. Op die manier kan je dus jaren genieten van een kunstpalm voor buiten. Wat moet je nog meer hebben voor een zalig vakantiegevoel?