Je kent het vast wel, de zomer komt er weer aan. Het seizoen om in de tuin te zitten, te eten of wat dan ook begint weer. Om lekker en comfortabel in de tuin te vertoeven heb je wel goede en kwalitatief hoge tuinmeubelen nodig. Wat je precies moet hebben, wat het beste is en wat de trends van nu zijn lees je hieronder.

Tuintrends

De top 3 tuintrends van 2019 lees je hier.

De tijden van een stoel in je tuin en met een kussen erin zijn voorbij. Tegenwoordig moet het allemaal luxer en mooier. Loungesets/ loungebanken met zachte en grote kussens, zie je in steeds meer tuinen terug.

Ook materiaal is een belangrijk aspect. Het materiaal genaamd, ”vironwood” is een bijzonder afgewerkte kunststof met prachtige houtafwerking. Dit materiaal heeft het voordeel dat het niet snel scheurt of verkleurd, daarnaast is het recyclebaar, iets wat mensen tegenwoordig ook belangrijk vinden.

Nummer 3 is weer een materiaaltrend, dit betreft aluminium. Aluminium kent voordelen bij slecht weer. Aluminium is namelijk bestand tegen regen, zo hoef je je aluminium loungeset of stoelen niet binnen te zetten na een warme dag. Nog een ander voordeel is dat aluminium tuinmeubelen een heel eigentijdse uitstraling heeft. Daarnaast is het licht qua gewicht, sterk van zichzelf en heeft het weinig onderhoud nodig. Natuurlijk is dit te verkrijgen in alle maten, kleuren, vormen, enzovoort.

Triangel tuinset

Dan heb je vervolgens ook nog triangel tuinsets. Deze triangel tuinset, is een driehoekige tuintafel waar soms een parasol in het midden gezet kan worden, met allemaal tuinstoelen eromheen. Voor mensen die graag met zijn allen bij elkaar zitten, of in de zomer met zijn allen buiten willen eten, is dit ideaal.

Online

Tegenwoordig hoef je niet meer verplicht naar een fysieke winkel toe om producten aan te schaffen. De online wereld wordt steeds belangrijker en groter en er komen steeds meer mogelijkheden. Dat geldt dus ook voor tuinmeubelen.