Het is niet zo gek dat tuinmeubels gemaakt van outdoor textiel steeds populairder worden. Deze meubels zijn namelijk speciaal gemaakt om de hele zomer buiten te kunnen blijven staan. En ze kunnen goed tegen een stootje. Maar dat moet ook wel, want buiten heb je te maken met weersinvloeden die heel onvoorspelbaar kunnen zijn. Daarnaast worden tuinmeubels sneller vies dan binnen. Dit kan gebeuren door kinderhanden vol met modder, vallende bladeren van een boom of een natte bal die tegen de meubels aan geschoten wordt. Outdoor textiel heeft zeer weinig onderhoud nodig en je hoeft de meubels niet iedere avond binnen te halen. De beschermende laag stoot vocht af, dit zorgt ervoor dat vuil er niet kan kan trekken. De meubels blijven dus altijd mooi schoon en zijn altijd klaar voor visite. Bijkomend voordeel van het materiaal is dat het qua uitstraling ook nog eens een hele huiselijke sfeer met zich meebrengt. Het is net alsof je een tweede huiskamer hebt in de zomer. En een huiskamer waar je geen werk aan hebt!

Verschillende meubels

Outdoor textiel wordt verwerkt in verschillende soorten tuinmeubels. Bijvoorbeeld is er een chaise longue loungeset van outdoor textiel waarop je heerlijk uit kunt rusten. Een heerlijke ligbank waar je na je werk even op kunt relaxen. Lekker even een boek lezen of een heerlijk glaasje wijn drinken. Ook de hoek loungebanken van outdoor textiel zijn erg gewild. De zithoek die je hiermee kunt maken geeft het terras meteen een stoer uiterlijk. Je kunt er heerlijk met vrienden of familie zitten, ideaal om met een gezelschap te genieten van het mooie weer.

Gemak en comfort

Met tuinmeubels van outdoor textiel combineer je gemak met comfort. In het begin van het seizoen zet je de meubels buiten en je hebt er geen omkijken meer naar. Je hoeft ze niet na een gezellige avond nog binnen te zetten en vlekken trekken er niet in. De uitstraling van de meubels is werkelijk prachtig. Het geeft een huiselijk gevoel, maar zorgt ook direct voor die heerlijke zomerse sfeer. Genieten zonder zorgen, de hele zomer lang!