Terwijl technologie elk aspect van ons leven blijft verbazen, zoeken steeds meer mensen naar nieuwe manieren om natuurlijke materialen in onze leefruimtes te integreren. En dat is slechts een van de vele redenen waarom natuurlijk hout zijn weg vindt naar badkamertrends in een breed scala aan esthetiek en stijl gevoeligheden.

Ongeacht uw unieke ontwerp voorkeuren, is het gebruik van hout in de badkamer is dé keuze om ,naast het traditionele en koele gevoel van een badkamer, het geheel warmer en uitnodigend te maken.

Geen idee hoe je deze badkamertrends kunt inzetten? Lees dan onze tips!

Voeg flair toe aan uw vloeren

Net zoals een houten vloer een woonkamer een fris gevoel kan geven, kan hij hetzelfde doen voor de badkamer. Kies wel voor parketvloeren uit tropische houtsoorten (teak, iroko of ipé ). Dit zijn stabiele houtsoorten die met een speciale behandeling duurzaaam worden ingezet in ruimtes onderhevig aan een hoge vochtigheidsgraad.

Warm een ​​minimalistische look op

De natuurlijke schoonheid van een minimalistische esthetiek smeekt bijna om de warmte van organische materialen. Het is helder, schoon en luchtig. Kiezen voor een lichte houten afwerking zorgt ervoor dat uw eenvoudige stijl helder, luchtig en ultra-uitnodigend blijft.

Neem een ​​accentmuur!

Accentmuren bewerken betekent niet altijd een opvallende verf kleur of print op het behang. Het kiezen van een houten wand, geeft je badkamer een resort- achtig gevoel en minimaliseert de behoefte aan extra decor om je look compleet te maken.

Trends mixen en matchen

Zwarte en gouden accenten blijven in 2019 ongelooflijk populair. Het glamoureuze gevoel van zwart en goud samen met de warmte van hout is een geweldige combinatie die van u de meest begeerde badkamer zal maken.

Badkamertrends 2019

Hout accenten zijn dus terug! Verschillende tinten hout kunnen een witte, blauwe, groene en donker gekleurde badkamer complimenteren. Bijna overal! Houten accenten passen mooi bij vintage en industriële trends, dus het is geen verrassing dat ze weer opduiken. Deze look voegt een klassiek-traditionele stijl toe aan je andere wijze trendy en moderne badkamer.