Betonnen L-elementen zijn bruikbaar voor heel veel dingen. Wanneer u bijvoorbeeld hoogteverschillen in de tuin op wilt vangen lost u dit eenvoudig op door een keerwand te maken met behulp van betonnen L-elementen. Het achterliggende zand kan hierdoor niet meer verschuiven en u creëert op deze manier een veilige doorloop. Om zo’n keerwand te maken plaatst u een aantal betonproducten naast elkaar. Zorg er wel voor dat de ondergrond vlak en waterpas is. Graaf de L-elementen gedeeltelijk in zodat ze stevig op de plek blijven staan. Op deze manier kunt u ook een verhoogde border maken. Omdat de L-elementen behoorlijk zwaar van gewicht zijn moet u er wel rekening mee houden dat u hijsmaterieel nodig hebt om alles op de juiste plek neer te kunnen zetten.

Betonnen L-elementen bewerken

De betonnen L-elementen zoals die bij Betongoed te koop zijn hebben al een zeer fraai en robuust uiterlijk. Ze zijn in diverse maatvoeringen en kleuren te koop en zeer aantrekkelijk geprijsd. Tegen een kleine meerprijs worden ze op ieder gewenste locatie in Nederland en België bezorgd. Wanneer u dat wilt kunt u de naden van de naast elkaar geplaatste L-elementen voegen zodat u ervan verzekerd bent dat het nagenoeg waterdicht is en er een glad geheel ontstaat. Houdt u van een nog strakkere uitvoering dan kunt u de L-profielen ook stuken. Of verf ze met speciale betonverf in een opvallende kleur zodat de schoonheid van de betonnen L-elementen nog beter tot zijn recht komt. 

De voordelen van betonnen L-profielen

De L-profielen worden in de eigen fabriek van Betongoed vervaardigd uit duurzaam prefab beton. Dat betekent dat ze zeer lang mee gaan en de mooie, robuuste betonlook blijven houden. Ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden en zijn onderhoudsarm. Met de bijpassende L hoekelementen kunt u er ook plantenbakken van maken of een mini-vijvertje. Leuk voor op het terras of naast de ingang van uw woning. Omdat de L-elementen in de eigen fabriek geproduceerd worden kan Betongoed de kosten laag houden. En daar profiteert u als klant natuurlijk van mee. Indien op voorraad kunnen de gewenste L-elementen snel worden bezorgd of worden opgehaald. Wilt u nog meer informatie over de vele mogelijkheden van de betonelementen? Neem gerust contact op.