Wanneer u opslagruimte nabij Pijnacker zoekt is de Opslagman in Zoetermeer de perfectie locatie. Deze is zeer makkelijk bereikbaar vanuit het dorp tegen een zeer betaalbare huurprijs. Of het nu gaat om een grote of kleine storage, opslagruimte heeft altijd wat u zoekt. Heel handig wanneer u grote meubelstukken tijdelijk kwijt moet omdat u uw woning gaat verbouwen. Of u zit tussen 2 verhuizingen in en wilt uw tijdelijk overbodige spullen droog, warm en veilig elders opslaan. Moet u een appartement in een verzorgingstehuis ontruimen maar wilt u alle tijd hebben om alles rustig uit te zoeken? Ook dan biedt de opslagruimte vlakbij Pijnacker uitkomst.

Opslagruimte Pijnacker huren voor kleinbehuisden

Opslagruimte in Pijnacker kan ook handig zijn wanneer u kleinbehuisd bent en zaken zoals kampeerspullen of wintersportbenodigdheden danig in de weg hebt staan. Hetzelfde geldt voor dozen met seizoensgebonden kleding of tuinmeubilair. Wat u ook in de weg heeft staan, vanuit Pijnacker is de gehuurde ruimte van de Opslagman altijd dichtbij. Wanneer u een ruimte huurt hebt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat met een persoonlijke code toegang tot het terrein. Uiteraard is de gehuurde ruimte ook nog eens alleen door u te openen door middel van een eigen slot. De opslagruimte nabij Pijnacker wordt dag en bewaakt door camera’s waardoor onbevoegden geen toegang hebben. En het is er verwarmd en droog dus u hoeft niet bang te zijn dat kwetsbare spullen te lijden hebben onder de opslag. Creëer meer leefruimte voor u en uw huisgenoten in de woning en sla uw spullen tijdelijk elders op.

Aanvragen van opslagruimte

Een opslagruimte huren bij de Opslagman gaat heel eenvoudig. U vult online uw persoonlijke gegevens in en geeft aan hoe groot de te huren ruimte moet zijn. Op de website staat een handige ruimte adviesoverzicht. Vul in wat de ingangsdatum van de te huren opslagruimte moet zijn. Daarna ontvangt u een mail met de persoonlijke toegangscode. Dat is alles wat u hoeft te doen. Wilt u liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen of de opslagruimte nabij Pijnacker bekijken? Beide behoren bij de Opslagman tot de mogelijkheden.