Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, omdat de huidige er niet mooi meer uitziet of je verhuisd bent en je er een andere vloer in wilt hebben? Er is in ieder geval keuze genoeg! Van laminaat of vinyl tot en met een echte houten vloer of tegels. Graag helpen wij je in de keuze voor jouw perfecte vloer.

Vinyl

Vinyl is van kunststof en wordt gelijmd aan de ondervloer, waardoor dit weinig geluidsoverlast geeft. Dit kan handig zijn wanneer er bijvoorbeeld kinderen overheen rennen. Ook zorgt een extra beschermlaag ervoor dat slijtage wordt voorkomen en is het zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. 

Laminaat

Een laminaatvloer lijkt veel op een houten vloer en is gemakkelijk te leggen. Doordat het een prachtige look geeft en ook nog eens voor een scherpe prijs verkrijgbaar is, maakt dit een zeer populaire vloer in Nederland. Laminaat wordt gemaakt van op elkaar geperste houtvezels en ook deze vloer heeft een kunststof beschermlaag, met de bekende voordelen.

Houten vloer

Een echte houten vloer ziet er altijd mooi uit en geeft een warme en sfeervolle look & feel. Iedere plank heeft zijn eigen karakteristieke details. Ondanks dat een houten vloer natuurlijk geen kunststof laag heeft, is het alsnog relatief gemakkelijk in onderhoud. Zo kunnen de planken goed opgeschuurd worden en in de lak gezet worden.

Tegels

Tegels kunnen een hele mooie uitstraling geven aan een vloer. Bovendien is het plaatsen van grote tegels een gemakkelijke manier om de vloer te leggen. Ze kunnen tegen een stootje en zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook kun je kiezen voor tapijttegels, wat weer heel zacht is en een warme uitstraling geeft. 

Vloeren in Veenendaal

Bij Woninginrichting Van Kooten kun je prachtige vloeren kopen in Veenendaal. Of het nu gaat om een PVC vloer of parket, bij hen ben je aan het juiste adres voor een mooie vloer. Gericht op kwaliteit en een uitstekende service, zorgen ervoor dat zij dé vloerenspecialist in regio Veenendaal zijn.