Het zal je als bewoner van een tiny huis niet ontgaan zijn dat niet heel veel ruimte is in zo een woning. Om die reden wil je zo spaarzaam mogelijk omgaan met de ruimte. En liefst veelzijdige meubels aanschaffen. In dit artikel willen wij een pleidooi maken waarom een zitzak eigenlijk niet kan ontbreken.

Multi-inzetbaar, flexibel en licht

Zitzakken zijn allereerst goed betaalbaar. Ze kosten over het algemeen geen rib uit het lijf, zeker niet bij online specialisten zoals ikwilzitzakken.be. Daarbij kunnen ze zoals eerder aangegeven meerdere doelen dienen. Erg populair zijn nu met name de zitzak stoelen. Dit is zoals je al vermoedde, een mix tussen een zitzak en een stoel. De rugleuning is voor sommigen een gemis, maar dat is dus opgelost met de zitzak stoel. De zitzak is ook uitermate licht te noemen. Zeker wanneer je dit afsteekt tegen een bankstel. Niemand zal zich een hernia tillen met een zitzak. Een zitzak is dan ook makkelijk te verplaatsen.

Er zijn nu ook speciale outdoor zitzakken die geschikt zijn voor de tuin. In de zomer kun je er dan ook voor kiezen om de zitzak naar buiten te verkassen zodat je daar kan genieten in het zonnetje. Mocht het gaan regenen, geen probleem, de zitzak kan wel tegen een beetje water. Al is het wel aan te bevelen om de zitzak binnen te halen mocht je er voor langere periode buiten geen gebruik van maken.

Helemaal fijn zijn opblaasbare zitzakken. Deze blazen zichzelf op wanneer nodig. En wanneer je er weer klaar mee bent, laat je de zitzak leeglopen, en berg je deze weer op. Super ruimte efficiënte oplossing natuurlijk! Anderzijds zijn er nu ook speciale extra kleine zitzakken te verkrijgen, bijv. bij ikwilzitzakken, die in principe in ieder tiny huis zouden moeten passen. Ook deze zitzakken zijn in principe in vrijwel iedere mogelijke kleur en vorm verkrijgbaar, dus geheid dat je er eentje vindt die perfect past in jouw kleine huisje.